متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/02/20
  • - تعداد بازدید: 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اقدام به تولید محتوای الکترونیکی توسط اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی

اقدام به تولید محتوای الکترونیکی توسط اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی از ارائه محتوای الکترونیکی آموزشی توسط اساتید این دانشکده از آغاز ترم جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دکتر "سید محمد مظلومی" ضمن تشکر از همکاری و تلاش‌های اساتید دانشکده گفت: با شروع فراگیری کرونا ویروس در کشور و آغاز طرح جایگزینی آموزش غیر حضوری آنلاین و آفلاین به جای کلاس های حضوری، برای دانشجویان دانشکده تغذیه نیز جهت جلوگیری از توقف آموزش، تولید محتوای الکترونیکی در دستور کار قرار است.

وی افزود: در اولین روزهای شیوع کرونا ویروس در سطح کشور محتواهای الکترونیکی مناسب با دروس تهیه و به دانشجویان ارائه گردیده است. دکتر مظلومی تاکید کرد این دانشکده همه امکانات خود را در راستای ارائه هر چه بهتر محتوای آموزش غیر حضوری به دانشجویان بسیج کرده است.

                                                                              دکتر سید محمد مظلومی

                                                                      رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 22970
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید